Шест години ЦОП Първомай

На 07 юни 2016г. Център за обществена подкрепа Първомай отпразнува 6-годишнината от своето създаване. Поводът се отбеляза с концерт на ТОНИКА СВ в ОНЧ “Св. Св. Кирил и Методий“, организиран от СОНИК СТАРТ, с подкрепата на Община Първомай.

В празничния ден музиката, танците и доброто настроение ознаменуваха крачките, успехите, подкрепата и партньорството през годините. В концерта се включиха доброволците на ЦОП, както и млади таланти, подкрепяли инициативите на ЦОП Първомай през годините, за да споделят емоцията на тържеството заедно с екипа на ЦОП Първомай и СОНИК СТАРТ. Доброто настроение и празничната обстановка подгряха „АРТ ДЕНС“, Антония Тунчева и Атанаска Тенева. Миглена Маркова-Господинова – Управител на СОНИК СТАРТ и Ангел Папазов – кмет на Община Първомай, поднесоха поздравителни речи към екипа и общността и пожелаха и занапред поредица от успехи в значимите каузи.

Чрез отправените послания в празничния ден, екипът на ЦОП Първомай и Ръководството на СОНИК СТАРТ имаха възможност да споделят своята равносметка за извървения път, своите постижения и успехи през изминалите години, популяризират работата си на местно ниво, като спечелят нови приятели, както и да отправят своите сърдечни благодарности към доброволци, партньори, съмишленици, приятели.

Концертът завърши с поздравления за шестата годишнина, благодарности и покана отстрана на легендарните ТОНИКА СВ за съвместно изпълнение с екипа на ЦОП Първомай и Ръководството на СОНИК СТАРТ, с тематична песен, символ на приятелството, мечтите и съпричастността.