Годишна среща на екипите от направление „Управление на социални услуги“ в СОНИК СТАРТ

В периода 04 – 06.12.2016г. в гр. Плевен се проведе Годишна среща на екипите от направление „Управление на социални услуги“ в СОНИК СТАРТ.

Работната среща беше насочена основно към анализ на дейността през 2016 г. и планиране графиците за новата година. Програмата включи обзор и дискусия по отношение на мониторинг и контрол на дейността на центровете; обмяна на опит и в частност – организирани кръгли маси по професионални направления; обучителна програма; финансов и счетоводен документооборот и други, важни въпроси, касаещи дейността на услугите, предоставяни от СОНИК СТАРТ на територията на цялата страна. Взе се решение за продължаване осъществяването на кръгли маси на отделните специалисти, поради отчетената необходимост и резултативност на досега проведените форуми.

Различният професионален поглед и опит на всеки един от центровете и всеки един от специалистите, способства обмяната на опит и генерирането на ценни идеи в контекста на планиране на дейностите през новата година. Важна част от тях заема и организирането на кампании и събития, повишаващи обществената ангажираност по отношение на проблемието в съвремието, в социално значимите каузи.

Годишна среща на екипите от направление „Управление на социални услуги“ се провежда всяка година, като доказан гарант за успех. Като национален лидер в предоставянето на социални услуги СОНИК СТАРТ залага на внимателното планиране на дейностите по отделните направления, съобразно текущите нужди на социалната реалност в страната, както и активната и ефективна комуникация между всеки един от центровете и специалистите в организацията.