НА ГОСТИ НА ДОМА ЗА ПЪЛНОЛЕТНИ ЛИЦА С ФИЗИЧЕСКИ УВРЕЖДАНИЯ В СЕЛО ЕЗЕРОВО

На 22.12.2023 г. част от екипите на ЦОП и ЦСРИ в Първомай, посетиха Дом за пълнолетни лица с физически увреждания в село Езерово. Подготвени бяха подаръчни кутии с коледни медени елхички, изработени специално за възрастните хора в детската „Сладкишница“ на ЦОП и ЦСРИ, мини шоколадчета и различни подаръчета от СОНИК СТАРТ.

Възрастните хора от дома очакваха с нетърпение гостите си. Те бяха поздравени от ръководителя на ЦОП и ЦСРИ с пожелания за здраве и дълголетие. Екипът на социалните услуги изрази своята голяма благодарност към тях за участието им в големия спортен празник на СОНИК СТАРТ на 15.11.2023 г., провел се в центъра на град Първомай.

Специалистите от ЦОП и ЦСРИ отправи покана към тях за гостуване в социалните услуги на СОНИК СТАРТ в Първомай, както и да се включат в планирания нов голям празник за рождения ден на ЦОП и ЦСРИ на 15 май 2024 г. и общонационален празник на СОНИК СТАРТ, част от поредицата инициативи на СОНИК СТАРТ на 15.10.2024 г.

Палитра от цветове и приятни емоции завладяха присъстващите в залата с радост и очакване на вълшебна Коледа и здрава Нова  2024 година.